Slovenská lekárska komora

Sme členmi

AEMH CPME

 


2019

2018


 

2019

Nádherné teplé počasie, krásna príroda, výborný program a vyše 80 účastníkov. Tak vyzeral prvý ročník Lekom Tour 2019, ktorý zorganizovala Slovenská lekárska komora v Bojniciach v dňoch 1. a 2. júna. Sobotný Deň detí si užili aj najmladší turisti, ktorých bolo presne dvadsať. Tí zdatnejší sa vydali na túru, tí menší si pozreli zoologickú záhradu či zámok. Dospelí účastníci si mohli vybrať – buď pešia turistika alebo cykloturistika. V obidvoch prípadoch bolo na výber niekoľko trás v nádhernej prírode okolo Bojníc, ktoré pripravila viceprezidentka Slovenskej lekárskej komory MUDr. Zuzana Teremová. Po niekoľkohodinovom výlete čakal všetkých výborný guláš a pivko na salaši Vígľaš a večer spoločný raut s tombolou v Hoteli pod Zámkom.

Akcia to bola naozaj výborná a všetci sa zhodli, že sa už teraz tešia na budúci ročník. Tí, čo ste tento rok v Bojniciach chýbali, môžete ľutovať, ale zároveň sa aj tešiť na budúci ročník Lekom Tour v Košickom kraji.

Fotogalériu nájdete TU

 

2018

Slovenská lekárska komora zorganizovala v dňoch 15.-17.6.2018 v Hruštíne 0. ročník LEKOM TOUR, športovo-spoločenské podujatie pre členov Slovenskej lekárskej komory a zdravotníckych pracovníkov.

Podujatie bolo sprevádzané priateľskou atmosférou, zaujímavými pešími túrami a cyklotrasami krásnou oravskou prírodou. Večer si účastníci vymenili zážitky pri pečenom prasiatku, opekaní špekačiek a príjemnej hudbe. Veríme, že účastníkov potešili ceny, ktoré venovali na toto podujatie sponzori. Ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí spoločne s nami prežili krásny bezstarostný víkend v horskom prostredí SKI ZÁBAVA HRUŠTÍN.

Už dnes si Vás dovolíme pozvať na 1. ročník LEKOM TOUR 2019, ktorý Vám ponúka relax, krásne zážitky a príjemné chvíle v prírode. Nedajte si ujsť tento zdravý pohyb, ktorého máme stále menej a menej v tejto náročnej dobe.

 

FOTOGALÉRIA

 

CYKLOTRASY- LEKOM TOUR - Hruštín

TURISTICKÉ TRASY- LEKOM TOUR - Hruštín

TURISTICKÉ ZAUJÍMAVOSTI V OKOLÍ HRUŠTÍNA